InVase

Järjestä seuraavan mukaan:

InVase - Aaltovaasin ehdoton apulainen

Kukka-asetelma-/leikkokukkatuki Suomen suosituimpaan maljakkoon. Tämän tuotteen avulla loihdit jo muutamalla kukalla kauniin asetelman maljakkoosi.

InVase - nerokas asetelmatuki!

Kukka-asetelma-/leikkokukkatuki Suomen suosituimpaan maljakkoon. Tämän tuotteen avulla loihdit jo muutamalla kukalla kauniin asetelman maljakkoosi.

Laadukas, huolella viimeistelty tuki ja sen kristallinkirkas materiaali luovat maljakon kanssa erittäin tyylikkään kokonaisuuden ja tuki tekee klassikkovaaseista monipuolisesti uusiutuvia ja entistä kauniimpia sisustusesineitä.

Toimiva suunnittelu ja taittuva konepesunkestävä rakenne tekee tuotteesta helppokäyttöisen, helppohoitoisen ja helposti säilytettävän. InVase tukea on kolmea kokoa!

• Kaunis sametti/silkkipaperivuorattu musta pakkaus.

• Konepesunkestävä, turvallinen muotoilu ei vahingoita maljakkoa.

• Valmistettu täysin kierrätettävistä materiaaleista.

InVase tukea on kolmea kokoa!

Konepesunkestävä, turvallinen muotoilu ei vahingoita maljakkoa.

· Valmistettu täysin kierrätettävistä materiaaleista.

InVase - nerokas asetemlatuki! Tämän tuotteen avulla loihdit jo muutamalla kukalla kauniin asetelman maljakkoosi. Kukka-asetelma-/leikkokukkatuki Suomen suosituimpaan maljakkoon.

Laadukas, huolella viimeistelty kristallinkirkas materiaali luo erittäin tyylikkään kokonaisuuden ja tekee maljakoista monipuolisesti uusiutuvia ja entistä kauniimpia sisustusesineitä.

Toimiva suunnittelu ja taittuva konepesunkestävä rakenne tekee tuotteesta helppokäyttöisen, helppohoitoisen ja helposti säilytettävän.

· Kaunis sametti/silkkipaperivuorattu musta pakkaus.