Kledjut ja kaavat ovat Hello Helsingin omaa tuotantoa. HAKAMERI-MEKKO on suunniteltu varta vasten ihastuttavan pitkille ja kurvikkaille leideille.

Myymme toistaiseksi Hello Helsingin suunnittelemia HAKAMERI mekkoja vain kaavoina ja toki, meillä on myös kokoja kaavoissa (2XS-4XL).

Kaava kokonaisuudessaan on : 1.7 m pitkä ja 89.3 cm leveä. Mahtuu taiteltuna A4 kokoiseen kirjekuoreen. Vaihtoehtoisesti voit ostaa sen myös liitetiedostona, jolloin asiakas itse printtaa sen oikeaan kokoon. Sähköpostitse tilattaessa, ei postimaksuja.

Kuvassa mustapohjainen viskoosikangas, jossa haalean punasävyisiä abstrakti-kuvioita. Kankaan nimi on Painted P200 , 100% viskoosia.

Viskoosi on kevyt materiaali ja huomasin, että kun tekee olkapäistä hieman kapeamman, näkyy olkapää enemmän ja todella kauniisti.

Kuvassa vaaleapohjainen ”Kukkaboordi P100” , 3% elastaania ja 97 % puuvillaa. Tässä kankaassa, jos saa myös ”helman ja hihojen” kukkakuvion myös kaula-aukon kohtaan, mekosta tulee vielä näyttävämpi. Kuvan mekossa on tehty juuri kaavojen mukaan mutta hihojen keskeltä on jätetty ompelematta, eli ne ovat hyvin avonaiset. Tähän malliin sopii myös hyvin, kun hihat ommellaan keskeltä tai n. 20 cm olkapäästä kiinni ja hihansuista tehdään kapeammat, joko kuminauhalliset tai vain kavennus, näin koko hihan kaunis kuvio ja väri tulee kauniisti esiin.

Mielikuvitus vain on rajana ja nyt ei kun ompelemaan!

Kuvan musta mekko: Joustocollege ja valkoinen ompelulanka. Ihana arkimekko mutta sopii hyvin myös etkoille ja jatkoille!

HAKAMERI MEKON kaava, on juuri sellainen, että kankaan ja kuvioiden kanssa voi leikitellä.

Anna mielikuvituksesi lentää!

Sama malli, eri kuosi

Hakameri mekko, kukallinen

Hakameri mekko, kuviollinen

Hakameri mekko, musta

Hakameri mekko, kukallinen.

Hakameri mekko, oranssi.