Ajankohtaista

Olemme avanneet Hello Helsinki Showroomin osoitteeseen: Pursimiehenkatu 21, 00150 Helsinki. Täältä voit turvallisesti noutaa ostamasi tuotteet ja tietenkin vaihtoehtoisesti myös tilata postitse tai kotiinkuljetuksena. Pyrimme saamaan tilauksenne valmiiksi 1-3 päivän sisällä.

Kun ostat sivuiltamme, valitse toimitustavaksi NOUTO, näin toimitusmaksut jäävät pois ja toimitus on ilmainen, kun haet sen meiltä. Saat sähköpostiin ilmoituksen , kun tuote/tuotteet ovat valmiita noudettavaksi. Voit myös laittaa oston yhteydessä viestin, jos haluat tuotteen/ tuotteet lahjaksi, jolloin voimme paketoida ne. Tavoitat meidät myös info(at)hellohelsinki.

Kledjut ja kaavat ovat Hello Helsingin omaa tuotantoa. HAKAMERI-MEKKO on suunniteltu varta vasten ihastuttavan pitkille ja kurvikkaille leideille.

Myymme toistaiseksi Hello Helsingin suunnittelemia HAKAMERI mekkoja vain kaavoina ja toki, meillä on myös kokoja kaavoissa (2XS-4XL).

Kaava kokonaisuudessaan on : 1.7 m pitkä ja 89.3 cm leveä. Mahtuu taiteltuna A4 kokoiseen kirjekuoreen. Vaihtoehtoisesti voit ostaa sen myös liitetiedostona, jolloin asiakas itse printtaa sen oikeaan kokoon. Sähköpostitse tilattaessa, ei postimaksuja.

Mielikuvitus vain on rajana ja nyt ei kun ompelemaan!

Kuvan musta mekko: Joustocollege ja valkoinen ompelulanka. Ihana arkimekko mutta sopii hyvin myös etkoille ja jatkoille!

HAKAMERI MEKON kaava, on juuri sellainen, että kankaan ja kuvioiden kanssa voi leikitellä.

Anna mielikuvituksesi lentää!

Sama malli, eri kuosi

Hakameri mekko, kukallinen

Hakameri mekko, kuviollinen

Hakameri mekko, musta

Hakameri mekko, kukallinen.

Hakameri mekko, oranssi.