Ajankohtaista

Olemme avanneet Hello Helsinki Showroomin osoitteeseen: Pursimiehenkatu 21, 00150 Helsinki. Täältä voit turvallisesti noutaa ostamasi tuotteet ja tietenkin vaihtoehtoisesti myös tilata postitse tai kotiinkuljetuksena. Pyrimme saamaan tilauksenne valmiiksi 1-3 päivän sisällä.

Kun ostat sivuiltamme, valitse toimitustavaksi NOUTO, näin toimitusmaksut jäävät pois ja toimitus on ilmainen, kun haet sen meiltä. Saat sähköpostiin ilmoituksen , kun tuote/tuotteet ovat valmiita noudettavaksi. Voit myös laittaa oston yhteydessä viestin, jos haluat tuotteen/ tuotteet lahjaksi, jolloin voimme paketoida ne. Tavoitat meidät myös info(at)hellohelsinki.

MITEN MITATA SORMUKSEN KOKO

Jos Sinulla on jo valmiina oikeankokoinen sormus ja haluat uuden samaa kokoa niin helpoin tapa on mitata olemassa olevan sormuksesi sisämitta.

Sormuksen ympärysmitta, eli sormuksen sisäkehän pituusmitta, on käytössä kaikissa eurooppalaisissa sormuksissa. Suomalaisten sormusten koot ilmoitetaan halkaisijamittoina 14-24. Kotioloissa voi koittaa mitata sormen myös siten, että leikkaa paperista tai langasta suikaleen ja kääntää sen sormen ympärille ja mittaa sitten suikaleen pituuden sen mukaan missä koossa mittasuikale tuntuu sopivalta. Sormien muoto määrittelee sopivan mittauskohdan: isonivelinen mittaa nivelen kohdalta, suipposorminen sormuskohdasta. Suikaleella mittaamalla saat sormuksen sisäkehän mitan, eli ympärysmitan selville. Kannattaa huomioida, että tämä kotioloissa suoritettu mittaus on vain suuntaa-antava, se ei ole niin tarkka, että sen perusteella kannattaisi tilata sormusta.

Lämpimästi Tervetuloa ostoksille !

Irje 😊

QUDO INTERCHANGABLE

Silmänruokaa, edustaa jotain oikein kivaa, eikä mitään tilbehööriä!

QUDO INTERCHANGABLE -VAIHDETTAVAT

Valitse omasi seitsemän erilaisen sormuspohjan valikoimasta. Lisää valitsemaasi pohjaan valitsemasi kivi. Kierrä kivi paikoilleen. Sen saa helposti paikoilleen ja pois.

Sormus on kirkkaaksi kiillotettua ruostumatonta terästä. Kuhunkin sormukseen asetetaan yksi kivi. Kiristä kivi tiukasti päivittäin jotta se ei putoaisi ja varmista, että kuminen asetusrengas on tiukasti kiinni. Tarkista vaihtaessasi, että kumirengas on paikoillaan ja vahingoittumaton. Kiven mukana tulee muutamia ylimääräisiä kumisia asetusrenkaita.

Kaikki Hello Helsingin sivuilla olevat QUDON sormukset paitsi Qudo ETERNITY välisormukseen, ei voi laittaa kiveä.

Valitse siis mieleisesi sormus ja siihen upea kivi.

QUDO:n kivet ovat Swarovskin kiviä ja kaikki QUDO:n tuotteet ovat käsin valmistettu Saksassa. . Kivet ovat istutettu korupohjiin, jotka ovat tehty ruostumattomasta teräksestä ja ne ovat päällystetty 14 karaatin ruusukullalla tai hopealla. Myös QUDON sormukset ovat ruostumatonta terästä ja päällystetty ruusukullalla / hopealla.

Kuvissa on esimerkkejä, miten voit yhdistellä kiviä ja sormuksia mielesi mukaan.

Ostoksesi pakataan kauniiseen lahjapakkaukseen.

Vältä sormuksen kastumista ja on hyvä ottaa sormukset pois, kun on veden kanssa tekemisissä, näin suojelet sormusta ja kiveä.