Tietoja meistä

HELLO HELSINKI, normaalisti...suunnittelee ja luo innovatiivisia pop up kauppoja ja näyttelytiloja, jotka ovat toiminnassa vain tietyn ajan, tietyssä paikassa. Tiloissa on ollut myynnissä tuotteita, jotka koen inspiroivina, uniikkeina ja tilaan sopivina ja ne tukevat paikallista yrittäjyyttä ja kekseliäisyyttä.

Nyt me elämme toisenlaista normaalia ja me totuttelemme uuteen normaaliin. Toivomme, että me kaikki jaksamme tämän lävitse ja että, saamme paljon ilon aiheita.

Ja ilahduttaaksemme meidän uutta normaalia, halusimme löytää kauppaamme sellaisia tuotteita, jotka tuovat hymyn huulille ja ilahduttavat tai vaikka makeuttavat. 😊

HELLO HELSINKI Kauppa edustaa muutamien eri tavarantoimittajien ja suunnittelijoiden tuotteita.

Tällä hetkellä meidän ensimmäinen tuotteemme on tanskalaisen Wally and Whizin ihastuttavan maukkaat viinikumikarkit, jotka tuovat mieleen lapsuuden karkit!

WALLY JA WHIZ lakritsi/salmiakki viinikumikarkit, joita saa vain meiltä, ovat muuten  SUITABLE FOR EVERYONE! SOPIVAT KAIKILLE!

Nordic Winegums, Wally and Whiz lakritsi/salmiakki viinikumikarkeissa ei ole käytetty keinotekoisia mausteita tai väriaineita. Ne ovat täysin vegaanisia ja gluteenittomia, eikä niissä ole käytetty mitään eläintuotteita.

Halusimme nimetä ensimmäisen oman tuotantomme tuotteen HAKAMERI MEKOKSI, kunnioittaen kaunista Helsinkiä ja edesmenneiden vanhempiemme rakasta kaupunginosaa, Merihakaa.

Myymme toistaiseksi HAKAMERI MEKKOA vain kaavoina ja kaavassa ovat koot 2XS-4XL.

HAKAMERI MEKON kaava, on juuri sellainen, että kankaan ja kuvioiden kanssa voi leikitellä.

Anna mielikuvituksesi lentää!

Nyt ne ovat täällä! QUDO INTERCHANGABLE SORMUKSET JA KIVET HELLO HELSINGISTÄ-

- Ihania värejä, ihana idea ja nyt meillä! -

Näin se toimii: Valitse oma sormuspohja ja lisää valitsemaasi pohjaan kivi, sen voi kiertää helposti paikoilleen tai poistaa.

Hello Helsinki pyrkii siihen, että kaikki edustamamme tuotteet sekä oheispalvelut ovat EU:n sisämarkkinoilta tai Suomesta.

Esimerkiksi tuotteistamme : Whally and Whiz viinikumit ovat valmistettu Tanskassa.

QUDO INTERCHANGABLE, Saksa

Hello Helsingin kaavat: , Kaavapalvelu Assi Moilanen Oy ja design, Hello Helsinki.

Hello Helsinki nettikaupan IT tuki ja logon suunnittelu, Okap-IT Ky, Suomi.

Pyrimme lisäämään tuotevalikoimaa mahdollisimman pian ja odotamme innolla, mitä kaikkea kivaa voimme löytää!

Tuemme myös #pelastetaankaupat kampanjaa !

Ostamalla Hello Helsingin nettikaupasta, tuet suomalaisia yrittäjiä ja meidän yhteistä talouttamme, eli Kiitos sinulle jo etukäteen😊

Tervetuloa Hello Helsinki- kauppaan ostoksille!

Meidät tavoittaa sähköpostitse ja puhelimitse:

e. info(at)hellohelsinki.fi

p.+358(0)45 6986 163

Hello Helsinki, Irje Dennis :) Syyskuussa 2020

Copyright Hello Helsinki

PS.

Meillä kuitenkin on toiveena, että saisimme jalansijan myös omaan kivijalkakauppaan, jonka puolestapuhujia olemme vahvasti.

#pelastetaankaupat