Tietoja meistä

HELLO HELSINKI, normaalisti...suunnittelee ja luo innovatiivisia pop up kauppoja ja näyttelytiloja, jotka ovat toiminnassa vain tietyn ajan, tietyssä paikassa. Tiloissa on ollut myynnissä tuotteita, jotka koen inspiroivina, uniikkeina ja tilaan sopivina ja ne tukevat paikallista yrittäjyyttä ja kekseliäisyyttä.

Ajankohtaista

Olemme avanneet Hello Helsinki Showroomin osoitteeseen: Pursimiehenkatu 21, 00150 Helsinki. Täältä voit turvallisesti noutaa ostamasi tuotteet ja tietenkin vaihtoehtoisesti myös tilata postitse tai kotiinkuljetuksena. Pyrimme saamaan tilauksenne valmiiksi 1-3 päivän sisällä.

Kun ostat sivuiltamme, valitse toimitustavaksi NOUTO, näin toimitusmaksut jäävät pois ja toimitus on ilmainen, kun haet sen meiltä. Saat sähköpostiin ilmoituksen , kun tuote/tuotteet ovat valmiita noudettavaksi. Voit myös laittaa oston yhteydessä viestin, jos haluat tuotteen/ tuotteet lahjaksi, jolloin voimme paketoida ne. Tavoitat meidät myös info(at)hellohelsinki.

Nyt me elämme toisenlaista normaalia ja me totuttelemme uuteen normaaliin. Toivomme, että me kaikki jaksamme tämän lävitse ja että, saamme paljon ilon aiheita.

Ja ilahduttaaksemme meidän uutta normaalia, halusimme löytää kauppaamme sellaisia tuotteita, jotka tuovat hymyn huulille ja ilahduttavat tai vaikka makeuttavat. 😊

HELLO HELSINKI Kauppa edustaa muutamien eri tavarantoimittajien ja suunnittelijoiden tuotteita.

Tällä hetkellä meidän ensimmäinen tuotteemme on tanskalaisen Wally and Whizin ihastuttavan maukkaat viinikumikarkit, jotka tuovat mieleen lapsuuden karkit!

WALLY JA WHIZ lakritsi/salmiakki viinikumikarkit, joita saa vain meiltä, ovat muuten  SUITABLE FOR EVERYONE! SOPIVAT KAIKILLE!

Nordic Winegums, Wally and Whiz lakritsi/salmiakki viinikumikarkeissa ei ole käytetty keinotekoisia mausteita tai väriaineita. Ne ovat täysin vegaanisia ja gluteenittomia, eikä niissä ole käytetty mitään eläintuotteita.

HANATABA ja In Vase

Hanataba, on japania ja tarkoittaa kukkakimppua.

Hanataba-innovaation juuret ovat floristien käyttämässä spiraalitekniikassa (hollantilainen spiraali).

Spiraalitekniikassa kukkien varret asetellaan vierekkäin samaan suuntaan hieman kiertäen, jolloin varret muodostavat yhdessä spiraalin.

InVase - Aaltovaasin ehdoton apulainen ja nerokas asetelmatuki!

Kukkatuki Suomen suosituimpaan maljakkoon. Tämän tuotteen avulla loihdit jo muutamalla kukalla kauniin asetelman maljakkoosi.

Kauppiaan mielipide: Ostin ihan tavallisia ruusuja ja tein kuten kukkakaupan ohjeet sanovat:

Leikkaa kannat ja laita mukaan kukkapiristettä. Asettelin ruusut isoon In Vase tukeen ja 2 viikkoa sitten ostamani ruusut, ovat vielä kauniisti pystyssä ja koko tämän ajan, ne eivät ole nuukahtaneet tai että olisi tippunut lehtiä. Tämä voisi olla niin, että kun kukat saavat oman tilan, niin ne jaksavat kaunistaa ympäristöään ja kaikki me joskus tarvitsemme omaa tilaa, jotta pääsisimme kukoistamaan.

Ohessa kuva 10 päivää kukkien ostamisen jälkeen ja yleensä minulla ei ruusut kestä kuin 3-4 päivää ennen kuin nuukahtavat.

Halusimme nimetä ensimmäisen oman tuotantomme tuotteen HAKAMERI MEKOKSI, kunnioittaen kaunista Helsinkiä ja edesmenneiden vanhempiemme rakasta kaupunginosaa, Merihakaa.

Myymme toistaiseksi HAKAMERI MEKKOA vain kaavoina ja kaavassa ovat koot 2XS-4XL.

HAKAMERI MEKON kaava, on juuri sellainen, että kankaan ja kuvioiden kanssa voi leikitellä.

Anna mielikuvituksesi lentää!

Nyt ne ovat täällä! QUDO VAIHDETTAVAT KIVET JA SORMUKSET HELLO HELSINGISTÄ-

- Ihania värejä, ihana idea ja nyt meillä! -

Näin se toimii: Valitse oma sormuspohja ja lisää valitsemaasi pohjaan kivi, sen voi kiertää helposti paikoilleen tai poistaa.

Sormus on kirkkaaksi kiillotettua ruostumatonta terästä. Kuhunkin sormukseen asetetaan yksi kivi.

Valitse siis mieleisesi sormus ja siihen upea kivi.

QUDO:n kivet ovat Swarovskin kiviä ja kaikki QUDO:n tuotteet ovat käsin valmistettu Saksassa. Kivet ovat istutettu korupohjiin, jotka ovat tehty ruostumattomasta teräksestä ja ne ovat päällystetty 14 karaatin ruusukullalla tai hopealla. Myös QUDON sormukset ovat ruostumatonta terästä ja päällystetty ruusukullalla / hopealla.

Ostoksesi pakataan kauniiseen lahjapakkaukseen.

Vältä sormuksen kastumista ja on hyvä ottaa sormukset pois, kun on veden kanssa tekemisissä, näin suojelet sormusta ja kiveä.

Hello Helsingin valikoimaan on juuri saapunut vallattoman ihania ihonhoitotuotteita suomalaiselta Luonkos- yritykseltä ja valikoimaamme kuuluvat:

KASVOKAKUT: Radiant, Healing, Rebirth ja Complete (myös miehille)

METSÄKAKUISTA: Infinity- ” Maailman ensimmäinen luonnonkosmetiikka tuote, jossa tutkittua mikrobiomia vahvistavaa metsämikrobiuutetta”

Kaupassamme on myös taidetta paikallisen nuoren taiteilijan, Minttu Kouhian tekemiä kauniita lasipulloja, joihin hän on maalannut upeita töitä ja yksi tuotevalikoimastamme; Bottlelight pullovalo näyttää upealta Mintun maalaamissa pulloissa.

Hän on myös maalannut Hello Helsingin logon( Linnanmäen vuoristorata twistillä😊 ) ja hauskan taideteoksen; molemmat näistä on suoraan maalattu kauppamme seinille. Lisäinfoa taiteilijasta: https://www.instagram.com/minttudrawing/

Hello Helsinki pyrkii siihen, että kaikki edustamamme tuotteet sekä oheispalvelut ovat EU:n sisämarkkinoilta tai Suomesta.

Esimerkiksi tuotteistamme : Whally and Whiz viinikumit ovat valmistettu Tanskassa.

QUDO INTERCHANGABLE, Saksa

HANATABA ja In Vase naapuristamme Ruotsista

Hello Helsingin kaavat: , Kaavapalvelu Assi Moilanen Oy ja design, Hello Helsinki.

Hello Helsinki nettikaupan IT tuki ja logon suunnittelu, Okap-IT Ky, Suomi.

Tuemme myös #pelastetaankaupat kampanjaa !

Ostamalla Hello Helsingin nettikaupasta, tuet suomalaisia yrittäjiä ja meidän yhteistä talouttamme, eli Kiitos sinulle jo etukäteen😊

Tervetuloa Hello Helsinki- kauppaan ostoksille!

Meidät tavoittaa sähköpostitse ja puhelimitse:

e. info(at)hellohelsinki.fi

p.+358(0)45 6986 163

Hello Helsinki, Irje Dennis :) Lokakuussa 2020

Copyright Hello Helsinki