• 24/7
  • Kiinteä postimaksu vain € 4.90!
  • info@hellohelsinki.fi
  • Kivoja ALENNUKSIA
  • 24/7
  • Kiinteä postimaksu vain € 4.90!
  • info@hellohelsinki.fi
  • Kivoja ALENNUKSIA

Bottlelight pullovalo Co, vivi-LED BOT-05 , väri

20,00 €
−30 %

14,00 €

Tuotteen tietoarkki
Ei varastossa
Toimitusaika: 3 päivä(ä)

Kuvaus

Vivi- LED BOT-05 PULLOLAMPPU, JONKA VÄRIÄ JA KIRKAUTTA VOI MUUTTAA

Innovaatinen Pullovalo "vivi-LED" on Bottlelight BOT-05: n seuraavan sukupolven lamppu, joka perustuu uuteen tekniikkaan ja jossa on integroitu elektroninen kallistus- ja kääntökulmien säätely kirkkauden ja värin säätämiseksi. Kirkkautta voidaan säätää kallistamalla lamppua 45 ° kulmaan ja kiertämällä lamppua akselinsa ympäri, kuten äänenvoimakkuuden säätimellä. Väri on säädettävissä siirtämällä lamppu vaaka-asentoon ja kiertämällä lamppua pituusakselinsa ympäri. Kohtisuorassa asennossa lamppu palaa valitulla kirkkaudella ja värillä. Jos lamppu on vaaka-asennossa (90 °) yli 10 minuuttia, se himmenee hitaasti yhden minuutin kuluessa.Jos haluat kytkeä lampun pois päältä, käännä kantta hiukan myötäpäivään, hieman painamalla. Kytke lamppu päälle lepotilasta kallistamalla lamppua hieman 45 °: seen tai enemmän. Sammuta lamppu kääntämällä yli 120 °: seen ja se sammuu ja menee lepotilaan. Vaihtoehtoisesti kansi voidaan kääntää vastapäivään paristojen virran katkaisemiseksi.


Lampun alaosa kanteen saakka on vesitiivis ja sadetiivis pystyasennossa.

Lamppu sopii kaikkiin vesi- ja tavallisiin viini- ja samppanja pulloihin, joiden pullonkaulan sisähalkaisija on 17-20 mm. Sopii myös kätevästi esimerkiksi maljakoihin, joiden ”kaulan” sisähalkaisija on 17-20 mm.


Pullolampun 10 cm pitkä akryylilasilasi, jakaa valon kauniisti pullon ympärille tasaisesti.

Huomaa: pullonvalovalaisinta ei ole suunniteltu käytettäväksi juomissa. Valmistaja/ myyjä ei ota vastuuta tällaisissa tapauksissa.


Pullovalo on ihanteellinen mökillä, terassilla, retkellä, veneessä tai vaikkapa ihan ikkunalaudalla. Valo luo tunnelmaa kesäiltoihin ja rapujuhliin.

Pullovalo tarvitsee 3 AA , 1,5 V patteria.

Pakkaus: Valaisin toimitetaan suorakaidelaatikossa, jossa on EAN-koodi ja ominaisuuskuvaus kielillä: DE, EN, F, ES, NL, IT. Koko HWD: 290 x 75 x 27 mm (11,4 x 2,95 x 1,06 tuumaa); Kokonaispaino (ilman paristoja): 105 g. Käyttöohje kielillä: EN, DE, ES, F, I, NL, RU. EAN /