• 24/7
  • info@hellohelsinki.fi
  • LAHJO ITSEÄSI TAI OSTA LAHJAKSI
  • 24/7
  • info@hellohelsinki.fi
  • LAHJO ITSEÄSI TAI OSTA LAHJAKSI

Hakameri Mekon Kaavat

Toimitusaika: 3 päivä(ä)

Kuvaus

Kledjut ja kaavat ovat Hello Helsingin omaa tuotantoa. HAKAMERI-MEKKO on suunniteltu varta vasten ihastuttavan pitkille ja kurvikkaille leideille.

Myymme toistaiseksi Hello Helsingin suunnittelemia HAKAMERI mekkoja vain kaavoina ja toki, meillä on myös kokoja kaavoissa (2XS-4XL).

Kaava kokonaisuudessaan on : 1.7 m pitkä ja 89.3 cm leveä. Mahtuu taiteltuna A4 kokoiseen kirjekuoreen. Vaihtoehtoisesti voit ostaa sen myös liitetiedostona, jolloin asiakas itse printtaa sen oikeaan kokoon.

Sähköpostitse tilattaessa, ei postimaksuja.

KUVAN MUSTA MEKKO: Joustocollege ja valkoinen ompelulanka.

KUVAN ORANSSI MEKKO: Collagetrikoo ja turkoosi ompelulanka luomassa kontrastia (vastavärit).

Kuvassa myös mustapohjainen viskoosikangas, jossa haalean punasävyisiä abstrakti-kuvioita. Kankaan nimi on Painted P200 , 100% viskoosia.

Viskoosi on kevyt materiaali ja huomasin, että kun tekee olkapäistä hieman kapeamman, näkyy olkapää enemmän ja todella kauniisti.

Kuvissa myös vaaleapohjainen ”Kukkaboordi P100” , 3% elastaania ja 97 % puuvillaa. Tässä kankaassa, jos saa myös ”helman ja hihojen” kukkakuvion myös kaula-aukon kohtaan, mekosta tulee vielä näyttävämpi. Kuvan mekossa on tehty juuri kaavojen mukaan mutta hihojen keskeltä on jätetty ompelematta, eli ne ovat hyvin avonaiset. Tähän malliin sopii myös hyvin, kun hihat ommellaan keskeltä tai n. 20 cm olkapäästä kiinni ja hihansuista tehdään kapeammat, joko kuminauhalliset tai vain kavennus, näin koko hihan kaunis kuvio ja väri tulee kauniisti esiin.

Mielikuvitus vain on rajana ja nyt ei kun ompelemaan!


Kaava kokonaisuudessaan on : 1.7 m pitkä ja 89.3 cm leveä.

Mahtuu taiteltuna A4 kokoiseen kirjekuoreen. Vaihtoehtoisesti voit ostaa sen myös liitetiedostona, jolloin asiakas itse printtaa sen oikeaan kokoon. Sähköpostitse tilattuna, ei postimaksuja.