• 24/7
  • Kiinteä postimaksu vain € 2.85!
  • info@hellohelsinki.fi
  • LAHJO ITSEÄSI TAI OSTA LAHJAKSI
  • 24/7
  • Kiinteä postimaksu vain € 2.85!
  • info@hellohelsinki.fi
  • LAHJO ITSEÄSI TAI OSTA LAHJAKSI

HANATABA Kristallin kirkas- Crystal clear

Varastossa
Toimitusaika: 3 päivä(ä)

Kuvaus

HANATABA KRISTALLIN KIRKAS


Hanataban avulla voit luoda omia kimppuja edullisesti ja varmistaa aina upean tuloksen.

Voit saada heti tuplasti kauneutta kotiisi. Metallista valmistettujen kimpputukien myyntipakkaus sisältää kaksi samanväristä Hanatabaa pakattuna kauniiseen rasiaan. Kirkkaan, läpinäkyvästä muovista valmistetun, kimpputuen myyntipakkaus sisältää yhden upean tuotteen.


Kaikenlaisiin maljakoihin

Yksi Hanataban monista eduista on, että saat kimppusi sopimaan maljakoihin riippumatta siitä, onko maljakkosi korkea ja kapea vai matala ja leveä.

Tilavan ja leveän kimpun voit asettaa suoraan jopa kaikista matalimpaan astiaan tai kulhoon, mikä antaa kimpullesi täysin uudenlaisen ilmeen.


Suuria kimppuja

Kaunis, suuri ja tasapainossa pysyvä kimppu on jopa hyville floristeille vaikea ja työläs tehtävä. Sinä ja Hanatabasi teette sellaisen helposti, yhä uudelleen ja uudelleen. Voit käyttää Hanatabaasi kerta toisensa jälkeen.


Hämmästytä ja tee vaikutus

Jo ensimmäisten käyttökertojen jälkeen huomaat kuinka hauskalla ja yksinkertaisella tavalla pystyt luomaan upeita kimppuja. Hanataba-kimput eivät jää huomaamatta, teet niillä varmastivaikutuksen itseesi ja ystäviisi.


Näin käytät Hanatabaa

Huolehdi kukistasi - ne kestävät pidempään

Onnistuneen ja kestävän tuloksen saavuttamiseksi, kukkien hoito on kaiken A ja O. Jos ostat kukkia kukkakaupasta, on kukkien hoitotyöt jo tehty. Jos ostat kukkasi muualta tai, keräät ne itse, sinun on tehtävä hoitotyöt itse.

Aloita leikkaamalla varret terävällä veitsellä tai terävällä leikkurilla. Poista lehdet, piikit ja muut roskat varsista. Laita aina kylmää vettä puhtaaseen maljakkoon ja vaihda vesi muutaman päivän välein. Varmista, että saat kukat aina nopeasti veteen, mieluiten 1 tunnin sisällä. Jos varren päät kuitenkin ehtivät kuivahtaa, leikkaa niistä pieni pala pois ja varmistat että kukkasi alkavat imeä vettä.


Ruusujen suhteen on erityisen tärkeää, että sen omat lehdet eivät ole kosketuksissa veden kanssa. Vedessä makaavat ruusunlehdet erittävät eteenikaasua, joka on ”myrkkyä” ruusulle ja nopeuttaa huomattavasti sen kuihtumista. Oikein hoidetut ruusut kestävät kauniina jopa 2 viikkoa.


Ruusujen ja tulppaanien käyttäminen samassa kimpussa on kaunista mutta vaatii enemmän hoitoa. Tulppaanit kasvavat melko paljon vain muutamassa päivässä mutta ruusu ei. Tästä seuraa, että kimpusta tulee nopeasti epätasainen eikä se sellaisena ole enää välttämättä niin kaunis kuin suunnittelit.


Askel askeleelta

Aluksi otetaan pieni Hanataba pois isomman sisältä. Alla olevassa esimerkissä käytämme isompaa Hanatabaa. Avaa iso Hanataba kiertämällä yläosaa auki normaalisti ja poista pienempi Hanataba sekä muut pakkausmateriaalit sen sisältä. Laita kansiosa takaisin Hanataban päälle ja kierrä sitä varovasti kiinni. Varmista että saat kierteet varmasti kohdalleen. Älä kierrä väkisin! Väärille kierteille kiertäminen saattaa vahingoittaa tuotetta. Kun olet kiertänyt yläosan kiinni, seuraa alla olevia vaiheita.

1. Avaa Hanatabaa kääntämällä sitä vastapäivään. Mitä enemmän avaat, sitä suuremmaksi kimppu kasvaa. Puolikierrosta avaamalla saat jo erittäin leveän kimpun. Kokeile käännellä Hanatabaa edestakaisin, niin saat käsityksen sen toiminnasta. Varmista aloittaessasi, että kaikki suuret reiät ovat varmasti samassa linjassa ja kohdakkain ylä- ja alaosan välillä.2. Jos tuntuu vaikealta pitää osat paikallaan kimppua tehdessä, voit teipata ylä- ja alaosan yhteen sauman kohdalta niin ettei teippi estä varsien pujottamista.3. Valitse omat materiaalisi. 2-3 lajiketta riittää yleensä upeaan tuloksen, mutta kokeile rohkeasti ja luo kimpustasi juurisellainen kuin itse haluat. Tässä kimpussa käytimme Preeriaeustomaa ja Kielopuuta.

4. Poista kukista ne lehdet ja varret, joita et halua mukaan asetelmaan. Joidenkin kukkien varsia tulee ”kuoria” varovaisemmin. Puhdista ja siisti varret aina puhtaalla ja terävällä veitsellä.


5. Siisti myös vihreät oksat.


6. Ja jaa ne halutessasi useampaan osaan.

7. Aloita keskimmäisestä reiästä vihreällä materiaalilla. Aseta ne pääkukkien alapuolelle saadaksesi tiheän kimpun.8. Jatka pääkukilla. Jos käytät ohutvartisia tai kuivakukkia, voit tehdä niistä reikiin sopivia nippuja teippaamalla ne yhteen varren alaosista.9. Jos tuntuu vaikealta saada varret läpi oikeista alaosan rei’istä, käännä kimppua siten että näet paremmin pohjan ja mihin reikiin varret tulee pujottaa.

10. Jatka varsien pujottamista sisältä ulospäin. Jaottele materiaalisi tasaisesti ”joka toinen” tai ”joka kolmas” menetelmällä niin saat tasaisen lopputuloksen11. Leikkaa varret haluamaasi mittaan terävällä leikkurilla tai veitsellä.12. Ota tukeva ote Hanataban pohjaosasta toisella kädellä ja käännä toisella kädellä kansiosaa varovasti kiinni päin. Vapauta samalla toisiinsa takertuneet varret, etteivät ne taitu tai katkea.

13. Jos haluat kimpun seisovan itsestään, paina sitä kevyesti alaspäin tukevoittaaksesi sitä. Voit hienosäätää kimppua, yksittäisen kukan asentoa tai korkeutta, kiertämällä Hanatabaa auki päin jolloin varsia voi kiertää tai liikuttaa.


14. Valitse kimpullesi pieni maljakko…


15. …matala kulho tai muu reunallinen tarjoiluvati


https://www.youtube.com/watch?v=2naCUMFY-YA&feature=youtu.be